Monday, October 21, 2013

Perussuomalaisten demariliehittely karkoittaa ajattelijoita perussuomalaisista. Timo Soini lähti hakemaan hallituksen ns. salonkikelpoisuutta väärin eväin. Lähtövirta on alkanut. Kannattiko lähteä punamedian ja demarirasistien kelkkaan?

Perussuomalaisten Timo Soinin valitsema demariliehittely karkoittaa ajattelijoita perussuomalaisista. 
Timo Soini lähti hakemaan hallituksen ns. salonkikelpoisuutta väärin eväin nuolemalla eero heinäluomaa ja muita punatrolleja, kuvitellen, että sellaisesta selkärangattomuudesta kukaan pitää. Ei siitä pidä omat, eikä viholliset

Lähtövirta on alkanut perussuomalaisista. Timo Soini ja PS:n viralliset jäsenet Perussuomalaisten hallituksessa: Kannattiko lähteä punamedian ja demarirasistien kelkkaan?

Ohessa julkinen kannustukseni näin maanantai-illan lopuksi Marko Parkkolalle tämän päivän julkaisemaan blogikirjoitukseensa:

http://markoparkkola.blogspot.fi/2013/10/muutoksen-tuulissa.html

Hyvin ja oivaltavasti kirjattu Marko Parkkola. Onnea ja menestystä sinulle! 

Minulla on kokemusta rynnäkköpanssarivaunulla ajamisesta, se kääntyi tarvittaessa ripeästikin, jos ei ohjaustehostin temppuillut. Niinkin kävi 1983 talvella. Toivottavasti Muutos puoluekin oppii toimimaan kuten kunnossa oleva rynnäkköpanssarivaunu ja ampuen vain vihollisia.

Historioitsija Seppo Lehto islam- ja maahanmuuttokriitikko




----------------------------------------------------------------
http://rasismista-ihan-oikeasti.blogspot.fi/
------------------------------------------------------------------