Thursday, December 5, 2013

Rasismista, kommunismista islamista on syytä puhua holocaustuskonnon kera, ns. työväenaate "natsismi" on vain kalpea oppipoika näiden rinnalla. Eero Heinäluoma on eräs parhaista holocaustteollisuuden ja stalinismin oppipojista ja "koirista"


Rasismista, kommunismista islamista on syytä puhua holocaustuskonnon kera, ns. työväenaate "natsismi" on vain kalpea oppipoika näiden rinnalla. Eero Heinäluoma on eräs parhaista holocaustteollisuuden ja stalinismin oppipojista ja "koirista"


On olemassa "maita" ja on olemassa valtioita. Esim. Ryssänmaalla (http://gov.ru) on yli 150 kansaa ja Kiinassa vielä enempi, vaan imperialistinen keskuvalta pitää valtaa yllä. Aivan kuten juutalaisuuden holocaustuskonto jopa Suomea: Kiitoksia Petri Kaivannolle oivaltavasta kirjoituksestaan juutalaisuuden holokaustiuskonnosta http://kaivanto.blogspot.fi/2013/12/holokaustiuskonto.html

-------------------------------------------------------------------------
Ote ylläolevasta linkin sisällöstä eli Petri Kaivannnon tekstistä:


Henkilökohtaisesti olen erittäin loukkaantunut ja pöyristynyt siitä, että suomalaiset ja italialaiset on pyritty sodan häviäjinä leimaamaan lähes natsien veroisiksi juutalaisvihaajiksi. Italian juutalaisista selvisi virallisenkin totuuden mukaan yli 80 %, todennäköisesti enemmän. Suomen holokaustisynneiksi lasketaan vain ne 8 pakolaista, joille ei myönnetty turvapaikkaa vaan heidät palautettiin Tallinnaan.

Maailmassa on meneillään kiihtyvä pienten kansojen kansanmurha ja suomalaiset ovat yksi näistä lukuisista kansoista. Toki monella muulla kansalla on vielä huonommat edellytykset selvitä. Erityisesti ns. alkuperäiskansat niin arktisilla alueilla kuin tropiikissa ovat todella ahtaalla. 

En jaksa enää tirauttaa kyyneltäkään erityisesti toisen maailmansodan juutalaisuhrien vuoksi tai muuten kunnioittaa holokaustiuskovaisten tunteita ennen kuin samanlainen maailmanlaajuinen älämölö nostetaan myös muiden Neuvostoliiton uhrien puolesta, Suomen miehitetyt alueet palautetaan ja Venäjä pyytelee anteeksi mm. suomalais-ugrilaisten kansojen alistamista ja eliminoimista kolmen seuraavan sukupolven ajan samaan malliin kuin saksalaiset on nöyryytetty pyytelemään. Noin niin kuin alkajaisiksi ja Suomen vinkkelistä katsottuna.

Vapautta rakastavien ihmisten on järkähtämättä torjuttava totalitaristiset pyrkimykset on niiden takana sitten islamismi, holokaustiuskonto, monikulttuuriuskonto (joilla erityisesti edellisten kahden totalitaristisia pyrkimyksiä yritetään erityisesti peitellä), joku kristillinen fundamentalismi, Kiinan kommunistinen puolue tai mikä tahansa ideologia tai uskonto.

Sananvapauteen kuuluvat erilaiset näkemykset historiasta, teologiasta ja totuudesta. Pitää voida esimerkiksi sanoa, että Muhammed oli ( Tiedätte kyllä mikä oli? Lainaus tästä oli pakko sensuroida demlakoirien takia) Mannerheim oli homo, holokaustia ei tapahtunut, Joulupukkia ei ole olemassa. Kun joku Hyvä Ihminen™ sitten tyhmyyttään tai pahuuttaan kysyy: ”Miksi pitää loukata?”, niin minusta tuo kysymys loukkaa vielä useampia kuin mikä olisi potentiaalisten väärästä mielipiteestä loukkaantujien määrä. Itse asiassa Miksi pitää loukata?” -kysymys on rasistinen, syrjivä, fasistinen ja mitä niitä nyt onkaan. Toisen totuus on usein toisen valhe. Voittajien kirjoittamaan historiaan ei ole kenenkään pakko uskoa. Kyse on uskonnonvapaudesta ja sananvapaudesta. ( Lainau loppu)
-----------------------------------------------------------

Juutalaisuus, islamilaisuus ovat samaa seemiläistä juurta missä silvotaan pikkupoikia esinahat riistäen ilman lapsen oikeutta omaan kehoon tunnustaen
Seppo Lehto islam-, juutalais- ja maahanmuuttokriitikko Tampere
---------------------------------------
http://rasismista-ihan-oikeasti.blogspot.fi/
---------------------

No comments:

Post a Comment